perjantai 4. tammikuuta 2008

Muutama myssy ja pari sanaa

Olen aina ollut heikkona erilaisiin päähineisiin: Kävin lapsena mummon kanssa Stockkalla sovittelemassa hienoja hattuja ja kummitädin hattukokoelma oli mielestäni verraton. Koska suuret lierihatut eivät oikein sovi arkielämääni (olen prinsessa vain sisäisesti), joudun tyytymään erinäisiin myssyihin. Onneksi ne ovat hauskoja ja nopeita neulottavia. Huokeitakin. Nämä pipot ovat loppuvuoden stressipiikin sivutuotteita. Mulla on ollut yleensä tapana kirjoittaa opiskeluun liittyviä tekstejä muutama rivi, sen jälkeen deletoida kaikki ja pomppia sitten hetki (kuvainnollisesti) tasajalkaa tai hakata päätä seinään (kuvainnollisesti myös). Nyt kirjoittamista helpotti suosikkisijaistoimintoni, siis neulominen. Puikottelu todellakin on terapeuttista ja sen lisäksi voi syntyä kivoja hattuja! Jes!

Kutistettu versio Ravelryn hittihatusta:Malli Wendy Bernardin Le Slouch pdf
Lanka Marks& Kattens Natura, 1 kerä

Vedenvihreä pikkubaskeri:


Malli Teal Artin Simple Beret
Lanka Garnstudio Alpaca


Rustiikkinen Urchin:


Malli Ysolda Teaguen Urchin

Lanka Rowan CountryYhteiskommentit: Tykkään! Puikkokoot ja lankojen sävyt ovat jo unohtuneet, ikävä kyllä. Erityismaininta Rowanin langalle, jonka värit olivat aivan upeat. Lanka sopi täydellisesti Urchiniin. Olisi pitänyt ottaa vielä yksi kuva hatusta ylhäältä päin, että värinvaihtelut olisivat päässeet oikeuksiinsa. Eipä tullut sillä hetkellä mieleen. Harmi. Kuvaaja kyllä oli paras mahdollinen!

Ai, niin! Viiimeisessä kuvassa haukottelee Lapinkoira Saana. Kutsuttakoon sitä vaikka vierailevaksi blogikoiraksi, kun omaa ei ole.

Ja vielä: Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Sitä on oikein urakalla myssyilty - kauniita ja kivoja lopputuloksia. Kannattaa harrastaa noin tuottavaa sijaistoimintaa...
Joku toinekin on myssyillyt , siis Uhoava.

hyvää alkanutta vuotta!

Vilma kirjoitti...

Nättejä myssyjä kaikki tyynni. Mä olen kans harrastanut hattujen mallailua Stockalla huvin vuoksi. :) Viime kerrasta onkin jo aikaa, vois kyllä pitkästä aikaa mennä peilailemaan. :)

Laina kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Neulominen on tosiaan hyvä sijaistoiminto. Ja kaikenlaiset hatut ihan parhaita. Odotan innolla keski-ikää, jolloin voi käyttää isoja hattuja, ainakin häissä! Kai.

villanne kirjoitti...

Kivoja baskereita!