sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Haluaisin kiittää...

Ensinnäkin Uhoavaa Gnuta ja Vilmaa You make my day-tunnustuksesta. Kiitos!
Tämähän on jo kuultu, mutta mäkään en osaa jakaa tunnustusta eteenpäin vain kymmenelle blogille. Seurannassani on huima määrä blogeja, jotka kaikki piristävät päivääni.

Toiseksi haluaisin kiittää poikaystävääni, joka suostuu käyttämään neulomuksiani! Ja uskalsi vielä palata Uppsalasta Suomeen, vaikka on välittömässä vaarassa saada riesakseen lisää tuotoksiani. Aika herrasmies. Kiitos!
Gentleman´s Plain Winter Sock Knitting Vintage Socks-kirjasta (tietty!)
Marks & Kattens Strömpe& Jumpegarn
Bambusukkapuikot 2,5(asuukohan tuossa talossa karvainen lapinkoira?)

Kolmanneksi, kiitos kaikille ompelukonevinkeistä! Olen nyt onnellinen Husqvarna Emeraldin omistaja. Ompelukoneesta ehkä lisää, jahka pääsen samoille leveysasteille sen kanssa.

Ja vielä lopuksi. Haluaisin onnitella Angel Yarnia näppärästä asiakaspalvelutaktiikasta. Mitä tehdä, jos asiakas sattuu tilaamaan jotain hankalasti saatavaa, jota kyllä kaupan nettisivuilla uskotellaan olevan tarjolla? No, lähetetään kahteen kertaan muu osa tilauksesta, ja kun asiakas yrittää kysellä asiasta useampaan kertaan sähköpostitse, ei vastata sille. Ehkä se lopettaa viestittelyn, koska ei nyt kuitenkaan jää taloudellisesti tappiolle. Angel Yarn, hoi! Ne ylimääräiset kerät on nyt sitten mun! We´re done!

4 kommenttia:

JennyF kirjoitti...

Samoja kokemuksia samasta lafkasta täälläkin. Sen koommin jouduin kerran tilaamaan, kun en yhtä värisävyä saanut mistään muualta, ja se onneksi saapui ongelmitta, mutta enää en sieltä aio tilata.

Hasbu kirjoitti...

Samoja kokemuksia myös täällä Angel Yarnsista. Se on nyt mustalla listalla enkä sieltä enää koskaan tilaa vaikka olisi kuinka halpaa.

Ninni kirjoitti...

Tosi kivannäköiset sukat! :)

Laina kirjoitti...

Jennyf & Hasbu: Ahaa, en siis ole ainoa. Melkein liikutuin kun GetKnittedistä tuli sähköposti, ettei yhtä tilaamaani kerää ole. Jossain nettifirmassa siis palvellaan asiakkaista!
Ninni: Kiitos!