lauantai 29. syyskuuta 2007

Joskus jotain valmistuu
Sormettomat käsineet Alpaca-langasta
Ohje: Garnstudio
Lanka: Drops Alpaca #6736, melko tarkkaan 50g
Puikot: Addin bambusukkapuikot nro 3

Olin lähes täysin varma, ettei lanka ei riitä loppuun saakka ja neuloin viimeiset kerokset sydän pamppaillen, niin nopeasti kuin hermostukseltani kykenin. Kuten kuvasta näkyy, lanka kuitenkin riitti. Juuri ja juuri. Käteni ovat melko pienet ja lyhensin kämmenosaa muutaman sentin, kun lapanen alkoi uhkaavasti saavutta pikkurillin kärkeä jo ennen reunan joustinneuletta. Normaalikätisiä suosittelen varaamaan tätä mallia varten kaksi kerää, vaikka ohje lupaakin valmista syntyvän yhdellä.

Kuvista tuntuu jatkuvasti tulevan jokseenkin epämääräisiä ja epätarkkoja. Pahoittelen. Teoriassa hallitsen ainakin jotain valokuvauksen perusasioista. Käytännössä näköjään en. Tällästä tää on, kun blogin virallinen valokuvaajakin on livistänyt Uppsalaan.

En myös osaa edellenkään käyttää bloggeria: En kerta kaikkiaan keksi miten rivit saa tasattua molemmista reunoista siten, että tekstiä ei katoa reunojen yli. Kuvien kanssa se ei ainakaan onnistu. Onneksi rivejä voi suoristella Uppsalasta käsin.

Vähä-älyinen bloggaaja toivottaa rentoa lauantai-iltaa!

p.s. hyviä vinkkejä otetaan vastaan...

6 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Luulin, että kaikki muut hallitsee nuo jutut. Mutta kiva kuulla, ettei kuiteskaan. Kuvien ja rivien kanssa on ongelmia ollut minullakin. Mullakin on tuo kauko-tekninen tuki, joka käy hommissä sivullani.

Niin, nuo pitkävartiset kämmeekkät on hauskat!

uhoava gnu kirjoitti...

Hienot käsineet, ihanan väriset!

Vähän aikaa sitten aloin kohtaamaan ongelmia bloggerin kanssa minäkin. Nyt kikkailen ja se yleensä onnistuu: Liitä kaikki kuvat aina ennen tekstin kirjoittamista. Kirjoita teksti html:ssä eli niin että kuvatkin näkyvät tekstimuodossa. Lopuksi kun kaikki kuvat ja teksti ovat paikallaan, siirry composelle ja maalaile sieltä kursiivia vaativat ym. Rivien tasaus pitää muistaakseni tehdä joka kuvanvälissä erikseen. Toivottavasti tästä on jotain apua!

Elli kirjoitti...

Bloggeri on kyllä aika mystinen välissä. Tosiaan mukava kuulla, että muutkin sen kanssa painivat. Itsellä on joskus niin tyhmä olo, kun ei vaan tajua. :)

Kämmekkäät on tosi kauniin väriset. Tuollaiset pitkä vartiset miekin tarvisin.

joko kirjoitti...

kauniit kämmekkäät! itsellä on alpakkaiset kädenlämmittimet, sellaiset joissa ei ole peukalolle reikää. on ollut käytössä kämmekkäinä ja kylminä päivänä lapasten kanssa käsivarsia lämmittämässä. ihanan lämpimät!
tuo bloggerin sielunelämä on minullekin välillä vähän hämärän peitossa.

Laina kirjoitti...

Kiitos kämmekäskommenteista! Alpakka on tosiaan kiva materiaali, sopii paljastakin ihoa vasten ja lämmittää ihanasti.

Helpottaa tietää, etten ole ainut bloggerin kanssa nahisteleva.
Kiitos Uhoava Gnu vinkeistä! Kokeilen seuraavan postauksen kannsa.

Anonyymi kirjoitti...

heeeei tee mulle tollaset !
-sara