torstai 6. syyskuuta 2007

Tiikerivehnähuivi

Itsekuri on kesän jäljiltä kateissa, ja se näkyy myös neulomisessa. Olen keskittynyt lähinnä uusien töiden aloittamiseen. Ja se ei tietenkään edesauta vanhojen valmistumista. Ja se taas ei ole kovinkaan kivaa kun ei saa mitään valmiiksi.

Jotain on sentään syntynyt:

Malli: Yhden kerän huivi, Stich ´n Bitch: Koukussa
Lanka: Ry Classic Cotton Jeans 362
Koukut: 6,5 & 8

Langan värissä on vehnän sävyjä ja siitä tulee jotenkin mieleen tiikerikakku. Huivi on kiva ja tähän vuodenaikan erinomaisen sopiva. On jo ollut kovassa käytössä!

Aion ryhdistäytyä ja olenkin vakaasti päättänyt olla aloittamatta mitään, ennen kuin entiset onvat hoituneet pois alta. Toivon pääseväni piakkoin esittelemään kahta paria vintage-sukkia. Keltaisen villatakinkin pitäisi päästä puikoille, jahka saan käsialani sovitettua suunnittelijan kädenjälkeen. Aloitin kokeilut aivan liian isoilla puikoilla, taas. Pitäisi kai jo uskoa, että käsialani selvästi normaalia löysempää.

6 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Tuo on kaunis malli ja värikin on kaunis!
Sen kun aloittelet uusia töitä - et kuitenkaan saa keskeneräisissä kiinni minua ja puhumattakaan Uhoavaa Gnuta, Kun on paljon kesken, joskus valmistuu töitä oikein ryöpsähtämällä. Niin eri mielialoilla pitää olla erilaisia neuleita ;)

Paulatus kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jenni kirjoitti...

Ja pitäähän niitä keskeneräisiä olla, että löytyy neulottavaa eri tilanteisiin. Näpsäkkä huivi.:)

uhoava gnu kirjoitti...

On se niin kiva kun Iso Gnu käy pitkin blogistaniaa mainostamassa ufojani..;)

Kiva huivi, ihana lanka.

Laina kirjoitti...

Pyörrän melko varmasti päätökseni jossain vaiheessa uusien töiden aloittamattomuudesta. Välillä on kuitenkin ihan pakko julistaa aloittavansa ns. parempi elämä. Kiitos kommenteista! Kun sorrun, voin lievittää huonoa omaatuntua vetoamalla yllytykseen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei sisko! Hieno blogi ja hieno huivi, joka kylläkin jäi kotiin!
-sara