maanantai 8. lokakuuta 2007

Hentoa väreilyä

Olen vähitellen ihastunut vaaleisiin, oikeastaan jopa haaleisiin väreihin. En olisi uskonut, että saatan joskus pitää haalean vaaleista keltaisesta, persikasta ja (voi sentään!) lilasta. Tämän hetken suosikkivaatteeni on kirpparilta haalittu vaaleankeltainen ja harmaaraidoitettu ylisuuri paitajakku. Olettaakseni 80-luvun Marimekkoa. Lankakorissani on hennon lilaa lankaa ja valkoisestakin olen oppinut pitämään, vaikkei se aiemmin tuntunut ollenkaan mahdolliselta. Villa on oivallinen materiaali uusien värien sisäänajoon, sillä se tuo herkkiin väreihin tarvittavan määrän rouheutta.
Valjuväri-innostukseni jäljet johtavat lapsuuteeni, tarkemmin sanottuna varhaislapsuuteen 80-luvun alkuun. Omien ristiäiskuvien katselu saa minut tärisemään innosta. Voi mitkä värit! Oi mitä mekkoja! Voisin kauhistua ja ajatella tulleeni vanhaksi kun näin intoilen vauvakuvistani, mutta pistän innostuksen osittain muodin piikkiin. Olen kovin altis vaikutuksille, enkä taida olla uusien lempivärieni kanssa ihan yksin...

Nämä Rowan Country-kerät oli pakko ostaa väriensä takia. Niissä yhdistyvät kestosuosikkini punainen ja vihreä, sekä tällä hetkellä mieluisat hennot sävyt.

Tämä video tulee mainituksi blogissani ennen kaikkea upeiden väriensä takia, mutta pidän kovasti myös biisistä. Kannattaa katsoa ja kuunnella!5 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Ihania syksylankoja! Mitäs ajattelit tehdä?
Miekin muuten yllätin itseni taannoin kutomalla huivin persikanvärisestä langasta.:)

Laina kirjoitti...

Noista keristä tulee varmaankin Urchin uusimmasta Knittystä. Jos ne siis vaan suinkaan siihen soveltuu. Toivotaan parasta!

TiinaR kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja!

uhoava gnu kirjoitti...

Herkkukeriä!
Kiitos linkistä, video ja kappale olivat kauniita.

Laina kirjoitti...

Tiinar & Uhoava Gnu: Kiitos! Täytyy sanoa, että tykkään itsekin.
Uhoava Gnu: Kiva että tykkäsit! Cibelle vaikuttaa hyvältä, vaikka käyttääkin paikka paikoin vähän liikaa koneita makuuni. Ehkä pitää vaan opetella pitämään koneista!