sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Eipä olisi uskonut!

Tähän aikaan vuodesta ei ehkä olettaisi tarvitsevansa villalapasia, mutta eilen klo 6.15 ne ainakin olivat tuiki tarpeelliset. Harrastin eilen aikamoista extreme-kokoustelua käymällä päivässä Jyväskylästä Helsingissä. Sinne, kokous (pitkä) ja takaisin. Ei yhtään mitään järkeä! Tänään on väsyttnänyt aika tavalla. Positiivista oli tietenkin se, että pääsi ensimmäistä kertaa käyttämään uusia lapasia.Malli: Elizabeth Zimmermannin Mitered Mittens
Lanka: Marks& Kattens Natura
Puikot: nro 4, eebeniset (aah)
Yleiset kommentit: jesjes!

3 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Tuon välin matkustelu on mulle tuttua! Viimeksi perjantaina ajelin ei ihan Helsingistä, mutta Länsi-Uudeltamaalta kumminkin Jyväskylään luennolle (klo 17-20) ja yöksi kotiin. Ihmeesti siihen tottuu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hauskat lapaset!

uhoava gnu kirjoitti...

Olen tuota mallia ihastellut EZ'n kirjasta, mutta ei ole vielä päässyt puikoille. Onko malli kovin kapea? Pitäisikö siihen lisätä muutama silmukka jos on kovin leveäkätinen?

KIPpailut jäivät tältä vuodelta väliin, koska ne kummisedän syntymäpäivät sattuivat juuri samalle päivälle/samaan aikaan. Mehän voidaan kippailla kahdestaan joku aurinkoinen päivä muutenkin ;)