perjantai 25. huhtikuuta 2008

Joku blogi...? Joku projekti...?

Kevättalvi on ollut pitkä ja syönyt tämän blogin pitäjältä kaiken energian. Nyt on kuitenkin kevät ja valo lisää tehoja asiassa jos toisessakin.

Tämän joulukuussa aloitetun huivin oli tarkoitus valmistua Project Spectrumin Fire-kauden aikana, mutta kuten moni tässä vaiheessa on jo ymmärtänyt, niin ei käynyt. Neulomisen sain neulottua ajallaan, mutta viimeistely ja kuvaus jäivät ja jäivät. Ja jäivät. Lopputulos on kuitenkin mieluisa.

Malli:Janice Lynnin Lettuce leaf scarf (pdf)
Lanka: Rowan 4ply soft, väri Clover, 2 kerääProject Spectrumin tulineulominen jäi siis varsin heikoksi, mutta Maaneulominen sujuu jo paljon paremmin. Siitä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Ihastuttava huivi ja vielä ihastuttavampi blogi!

Laina kirjoitti...

Kiitos! Hienoa, että blogini miellyttää!

uhoava gnu kirjoitti...

Hiano!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen