tiistai 28. elokuuta 2007

Onnenlehti, joka ei ehtinyt ajoissaOnnenlehti Mielityn ohjeen mukaan
Lanka: Hjerte Garn Blend bamboo
Puikot: Addin pitsipyörö nro 4
Tulin eilen Ruotsista kotiin ja vasta tänään saavutin tietokoneeni. Kerron pian reissusta ja lankatuliaisista, mutta sitä ennen täytyy esitellä ennen matkaa valmistunut onnenlehti.

Se valmistui puolisentoista kuukautta aikataulusta jäljessä. Joo. Ensimmäinen deadline oli Uhoavan Gnun hääpäivä heinäkuun alussa. Tavoite osoittautui kuitenkin aivan liian optimistiseksi ja kun into vielä hiipui myöhästymisen vuoksi, valmista tuli sopivasti Vaakun (poikaystäväni) tädin 50v. karkeloihin. Onnenlehteä oli mukava ja helppo neuloa. Kiitos siis Mielitylle hyvästä ohjeesta. Käyttämäni lanka oli kerrassaan mainiota. Kauniin kesäisen, hempeän, täydellistä vihreää ja uskomattoman pehmeää. Aiemmin lähinnä novitoja tikuttaneelle todella ylellistä.Kummastutin ihmisiä junassa (matkalla juhliin siis) viimeistelemällä huiviin sopivan pukukukan. Malli on Erika Kinightin kirjasta Koukussa virkkaukseen. Kuvat on otettu Hvittorpin Jugend-linnassa. Hieno paikka, vaikkei se taida oikein kuvista välittyä.

4 kommenttia:

rebekka42 kirjoitti...

Onpa kaunis!!!

uhoava gnu kirjoitti...

Voi, mikä riemu kun löysin blogisi! Ihan mahtavaa!
Katsoin vaan että tutun näköinen tyttö, ja niinhän se sitten tekstistä selvisikin.

Tosi kaunis huivi! Olen itse tekemässä samaa kirkkaankeltaisena (lahjaksi), mutta jonkun pitäis tulla purkamaan sitä joitain kerroksia..

Mutta nytpä minulla on uusi blogikyläpaikka, ja vieläpä aivan ihana :)

Vilma kirjoitti...

Hieno on, näyttääkin ihanan pehmeältä.

Pieni pyyntö: käypä laittamassa blogisi Blogilistalle, niin on helpompi seurata päivityksiä. :)

Laina kirjoitti...

Jee, kommentteja! Kiitos.
Liityin rinkiin jokin aika sitten, mutta pääsin listalle ilmeisesti tänään. Nyt minut tavoittaa!